Het vak van installateur is veelzijdig en kent vele facetten. Met de snel groeiende technologische ontwikkelingen zullen er nieuwe uitdagingen ontstaan voor een installateur. Desondanks zitten veel installateurs in een sleur door het uitvoeren van steeds dezelfde werkzaamheden. Heb jij daar geen zin meer in en zoek je een nieuwe uitdaging? Lees dan verder!

Ontevreden in je werk?

Hoewel mensen doorgaans van structuur en zekerheid houden, sluipt er na verloop van tijd een toch gevoel van sleur of verveling in je werk. Merk je ook dat je niet meer zo scherp bent als vroeger of het plezier kwijt raakt? Dat je geen energie meer krijgt van wat je doet als installateur? Dan is het misschien tijd voor een nieuwe stap in je carrière. Je huidige baan kan je om verschillende redenen niet meer bevredigen. Misschien verdien je te weinig of heb je geen plezier meer in het werk. Misschien heb je geen klik met je collega’s of denk je dat de nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied niet bij je passen. Het is oké om klaar te zijn met het werk dat je doet. Wél moet je dan stappen ondernemen. Tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging in je werk en carrière!

Hoe belangrijk is uitdaging in je werk?

Natuurlijk is niet alles wat een installateur moet doen even leuk. Bovendien is je baan niet alleen gericht op je persoonlijke geluk. Er is echter een zekere mate van werkgeluk nodig om iedere dag met plezier naar het werk te gaan. Uitdaging speelt hierin een grote rol. Wanneer je in een sleur terecht komt van steeds dezelfde werkzaamheden die je inmiddels kunt uitvoeren met je ogen dicht, is de uitdaging voorbij. Dit vermindert je werkplezier en leidt tot niets goeds. Uitdaging speelt daarom een essentiële rol in je werkplezier en carrière en mag niet worden onderschat!

Wat GBA Bemiddeling voor je kan doen 

Ben je klaar met je huidige baan en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Christiaan Groenewold van GBA Bemiddeling kan je helpen je uit je sleur. Samen met jou gaat hij op zoek naar meer pit in jouw werk als installateur. Start het sollicitatieproces bij GBA Bemiddeling en vind snel de baan waarin jij je helemaal thuis voelt. Krijg weer energie van je werk en ga elke dag blij naar huis! Klinkt dat als een goede deal? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 – 13 17 91 09 of mailen naar info@groenewoldbemiddeling.nl. Je kunt ook het contactformulier invullen. We horen graag van je!